BPEC Solar PV tanfolyam telepítés és karbantartás

A tanfolyam áttekintése


Miért érdemes ezt a tanfolyamot választani?

A megújuló energiák piaca gyorsan növekszik. Ha elõre szeretne lépni ebben a növekvõ iparágban, akkor ez a BPEC Solar PV tanfolyam az Ön számára. Ez a tanfolyam nem csak az elméletet foglalja magában, hanem gyakorlati tapasztalatokat is szerezhet a napelemes napelemes berendezések beszerelésében.

A minõsítés változásai miatt a BPEC Solar minõsítés frissítve 2012. novemberétõl a QCF keretrendszer 3. szintjére. Ettõl az idõponttól kezdve az 5 nap tartalmazza a minõsítés további értékeléseit és frissítéseit. Az MCS felismeri, és támogatja kérelmét az MCS regisztrációjához.

Ez a BPEC Solar PV tanfolyam számomra?

Biztosan átment a

18. kiadás tanfolyam , és a tanfolyam elsõ napján be kell nyújtania a bizonyítvány másolatát.

Ön a P rész regisztráltja, vagy már képes arra, hogy megfeleljen az illetékes személy rendszeréhez való csatlakozáshoz szükséges szabványoknak, vagy bizonyítékot szolgáltathat az ellenõrzésre és tesztelésre. A jelentkezõknek 18 évesnél idõsebbeknek kell lenniük.

Mit tartalmaznak?

Ezzel a kereskedelmi készségek 4U tanfolyammal 1 pluszt kapsz napi képzés a normál 4 napos BPEC tanfolyamhoz képest. Az extra nap lehetõvé teszi a gyakorlati munkát, a gyakorlati tapasztalatokat a napelemes berendezések telepítésében és az élõ berendezések tesztelésében a központban. Elküldjük az elméletet és a mûszaki útmutatást, amikor a megfelelõ felszereléssel dolgozik a kezében.

Ez a tanfolyam célja, hogy megadja az alapvetõ tervezéshez, telepítéshez szükséges készségeket, napelemes rendszerek üzembe helyezése és szervizelése. Kérjük, vegye figyelembe, hogy a tanfolyam továbbra is tartalmazza a Feed In tarifákat, mivel az Egyesült Királyságban szinte minden létezõ telepítés csatlakozik a hálózathoz.

Vélemény, hozzászólás?