Képzők megjelenése

A továbbtanulni vágyók ha megtalálták azokat a
szakképesítéseket, amelyek érdeklik őket, a legtöbb
esetben azt is szeretnék megtudni, hogy:
Hol és milyen feltételekkel szerezhetik meg azt.

Tisztelt Képző!
Szeretné, hogy az Önöknél induló képzésre közvetlenül rátaláljanak a szakképesítést keresők?

A hozzánk és számos tanácsadó szervezethez forduló képzést kereső érdeklődőnek az ezen a honlapon a szakképesítések mellett megjelenő képzési kínálatból adunk tájékoztatást.

Olvassa el, mit mondtak rólunk felhasználóink!

Hogyan jelentetheti meg képzéseit?
Minden egyes képzésre kidolgozunk egy egyedi, az adott képzést részletesen bemutató oldalt, amelyen az Önök által közölt, fontosnak tartott információk jelennek meg képekkel, logóval. A felhelyezhető információk mennyisége nincs korlátozva (csupán egy ésszerű határon belül kell maradjon).
Nézzen meg néhány, rendszerünkben szereplő hirdetett képzést!

Az így létrehozott, egyes képzéseket bemutató oldalakat felhasználóink a következő módokon érhetik el.

  • A minden oldalunkon - így a nyitóoldalon is - megtalálható kereső használatával kapott találati listákon a hirdetett képzések kiemelve, előre sorolva jelennek meg (induló képzésekként külön csoportban).
  • A Képzéskeresőben (akár intézményre, akár képzésre keresve) kapott találati listákon szintén kiemelve, előre sorolva jelennek meg a hirdett képzések. Az Önök intézményére keresve a teljes, hirdetett képzési kínálat megjeleníthető!
  • A Képzők ajánlata menüpontban a hirdetett képzések szakmacsoport szerinti bontásban szerepelnek.
  • A szakképesítéseket részletesen bemutató oldalainkon a jobb oldali Képzés indul dobozban jelennek meg az adott szakmához tartozó tanfolyamok, képzések.
  • A rendszerhez két tanácsadó szolgálat is kapcsolódik. Az egyik a Szakképesítés saját e-mailes szolgáltatása, a másik a Palló Felnőttképzési Információs Szolgálat telefonos és személyes tanácsadása. (A szolgálatokon a beérkezett megkeresésekre adunk válaszokat; a képzést keresőknek elsősorban a nálunk megjelenő, ellenőrzött adatokkal rendelkező képzéseket  ajánljuk.)

Kedvezmények

A szakma adatlapokon és a Képzők ajánlata menüpontban történő megjelenés együttes megrendelése esetén 20% kedvezmény a listaárakból.
A mindenkori aktuális akciós ajánlatainkról érdeklődjön a [email protected]  e-mailcímen.

Megrendelés
Megrendelését elküldheti, egyeztetheti az Önnek legkényelmesebb módon:

A megjelentetni kívánt tartalom valódiságáért az adott képző felel!

A megjelenés időrendi sorrendben történik.

A feltüntetett árak ÁFA nélkül értendőek.

Megrendelési szándékát és az egyedi, külön oldalra kerülő megjelentetni kívánt információkat és képeket szíveskedjen e-mailen elküldeni részünkre a [email protected]  címre. További információt kaphat a 06/70/6393601-es telefonszámon.

Egyéb megjelenési lehetőségek
Oldalainkon egyéb megjelenés is lehetséges, bannert helyezhet el akár a fejlécben, akár egyes szakmacsoportok vagy tanulmányi területek gyűjtőoldalain is. Ezekről részletesen tájékozódhat a Médiaajánlatban.