Rólunk

Cégünk a TANINFO Kft (korábban Bt.) 1993-ban jött létre. Elsődleges célunk a pályaválasztás, az életpálya-építés megkönnyítése, a munka világába való beilleszkedéshez szükséges naprakész információk minél szélesebb körben való megismertetése.

Internet-alapú információs rendszereink
KépezdMagad (korábban Képzéstár) - A Sulinet Kht-val közösen fejlesztett egyedülálló rendszer a hivatalos adatbázisokat használva ismerteti meg a képzési lehetőségeket, képző intézményeket. A jogszabályi változásoknak megfelelő átalakítások, fejlesztések jelenleg is folynak.

SzakmaInfo - A pályaválasztást segítő multimédiás alkalmazás, amelyet a Nemzeti Szakképzési Intézettel közösen készítünk. (A jelenlegi DVD-s kiadást hamarosan követi a mindenki által használható internetes verzió.)

PályaKezdd - A Nemzeti Felnőttképzési Intézet által támogatott ingyenes e-learning kurzus, amely reményeink szerint a pályakezdőknek szóló összes fontos információt tartalmazza interaktív, élvezetes formában.

OKJ2006 - Legújabb rendszerünk folyamatosan bővülő tartalommal igyekszik az új Országos Képzési Jegyzék szakképesítéseit és az azokhoz kapcsolódó képző helyeket bemutatni.

Médiaprojektjeink
Neked is sikerülhet - A Magyar Távoktatási Alapítvánnyal közösen készített televíziós sorozat az m1 műsorán volt látható 2005-ben. Az adások jelenleg is megtekinthetők a sorozat honlapján.

Pályakezdő Kalauz - A Magyar Hírlappal és a Blikkel közösen készített cikksorozat a pályakezdők számára fontos információkat foglalta össze. Az anyag aktualizált változata hamarosan elérhető lesz a www.palyakezdo.hu címről.

Nemzetközi projekteink
DISCO - A Leonardo da Vinci program által támogatott projekt, amelynek célja egy olyan többnyelvű tezaurusz létrehozása,  amely tartalmazza a különböző foglalkozásokhoz kötődő képességeket, kompetenciákat.

ESP:C - E-learning tananyag, amely a kémiával foglalkozók, kémiai területen dolgozók vagy a kémia iránt pusztán érdeklődők angol nyelvtudását hivatott fejleszteni.

Searched and Found - Adatbázisrendszer, amely a gyakornoki helyet keresők és a gyakornoki helyet biztosítók egymásra találását segíti.