Az Egész életen át tartó tanulás

Mit jelent »

Az Egész életen át tartó tanulás (más kifejezéssel az Élethosszig tartó tanulás) napjaink egyik leggyakrabban hangoztatott célkitűzése. De mit is jelent valójában?

Formális, non-formális... »

Miben különbözik és miben hasonlít egymásra a formális, a non-formális és az informális tanulás? Mit takarnak ezek a manapság gyakran hallott kifejezések?

Találj rá az informális tanulásra »

Milyen lehetőségek kínálkoznak a mindennapokban az informális tanulásra? Interaktív blokkunkon keresztül te magad találhatsz rá ezekre!

Képzési formák »

Milyen képzési formák közül választhatunk? Ezek miben különböznek, miben hasonlítanak egymásra? Hogy találjuk meg a nekünk valót?

Válaszd ki az ideális formát »

Néhány életből vett példán keresztül gondold át, hogy hogyan befolyásolja az élethelyzet a megfelelő képzési forma kiválasztását.

Képzési formák - ellátások »

A képzési forma, a képzési rendszer azt is befolyásolja, hogy milyen ellátásokra (családi pótlék, árvaellátás, szabadság) leszünk jogosultak.

Képzési formák - költségek »

Az egyes képzési formák abban is különböznek egymástól, hogy milyen költségekkel járnak. Sorold be az egyes típusokat!

Ellenőrizd a tudásod »

Kíváncsi vagy mennyire emlékszel a fejezetben olvasottakra? Kíváncsi vagy mekkora hasznát vetted a SzakIránytű első fejezetének?

Szakkepesites.hu - Minden az új OKJ szakmáiról »

Milyen új, eddig nem létező szakmákat szerezhetek meg? Milyen lehetőségeket nyújt a megújult Országos Képzési Jegyzék? Mit jelentenek a rész-szakképesítések, elágazások, ráépülések? Milyen előnyökkel jár a moduláris tananyag? Mindez megtudható a www.szakkepesites.hu honlapról.
Az új OKJ szakmái, szakképesítései »

Képzéskereső - Az első lépés az ideális képzéshez »

Vannak-e olyan képző helyek, iskolák, ahol már az új OKJ szerint indulnak a képzések? Hol szerezhetem meg lakóhelyem közelében a kiszemelt szakképesítést? Milyen feltételekkel kezdhetem ott meg tanulmányaimat? Mindezt megtudhatja a www.szakkepesites.hu rendszer Képzéskeresőjéből.
Képzések, tanfolyamok »

 

Kapcsolódó anyagok: