Hasznos, ha tudod...

Fogyatékkal élők támogatása »

Mi az a rehabilitációs tanácsadás, hogyan működnek a rehabilitációs információs centrumok? Milyen szervezetek, támogatások vehetők igénybe?

Romák, hátrányos helyzetűek »

Milyen segítséget, támogatást vehetnek igénybe a roma származásúak? Milyen lehetőségek teszik könnyebbé a hátrányos helyzetűek továbbtanulását?

A tanulószerződés »

Milyen előnyökkel jár és hogyan segíti a gyakorlati képzést a tanulószerződés? Milyen "fizetés" jár a tanulószerződés ideje alatt?

Munkavállalók képzése »

Milyen lehetőségei vannak a munkaadóknak arra, hogy munkavállalói képzését biztosítsa? Milyen megkötések vonatkoznak erre a képzési formára?

Élethosszig tartó tanácsadás »

Milyen fejlesztések várhatók a pályaorientáció területén? Hogyan kapcsolódik az élethosszig tartó tanácsadás (LLG) és az egész életen át tartó tanulás (LLL)?

Mit kell tudni a TISZK-ekről »

Miért jöttek létre a térségi integrált szakképző központok? Hogyan működnek? Hol található ilyen intézmény Budapesten és az országban?

Szakkepesites.hu - Minden az új OKJ szakmáiról »

Milyen új, eddig nem létező szakmákat szerezhetek meg? Milyen lehetőségeket nyújt a megújult Országos Képzési Jegyzék? Mit jelentenek a rész-szakképesítések, elágazások, ráépülések? Milyen előnyökkel jár a moduláris tananyag? Mindez megtudható a www.szakkepesites.hu honlapról.
Az új OKJ szakmái, szakképesítései »

Képzéskereső - Az első lépés az ideális képzéshez »

Vannak-e olyan képző helyek, iskolák, ahol már az új OKJ szerint indulnak a képzések? Hol szerezhetem meg lakóhelyem közelében a kiszemelt szakképesítést? Milyen feltételekkel kezdhetem ott meg tanulmányaimat? Mindezt megtudhatja a www.szakkepesites.hu rendszer Képzéskeresőjéből.
Képzések, tanfolyamok »