A SzakIránytű projektről

A projektről röviden »

A SzakIránytű projekt célja, hogy segítsen eligazodni a jelenleg megújuló szakképzés világában. Sorozatunkban igyekszünk minden fontos tudnivalót, minden lehetőséget részletesen bemutatni.

A tartalomról »

A SzakIránytűt 7 nagy fejezetre osztottuk, amelyek mindegyike 4-5 alfejezetet tartalmaz. Az anyagok a projekt fél éves időtartama alatt folyamatosan kerülnek föl a honlapra.

Az online verzió »

Mivel tud és mivel nyújt többet az online verzió a nyomtatásban megjelenő cikkeinknél? Milyen extra szolgáltatások érhetők el?

A tanácsadó szolgálatról »

Ha olyan kérdése van, amire a honlapon nem találja meg a választ, megkeresheti tanácsadó szolgálatunkat.

Újságcikkeink »

Újságcikkeink a Magyar Hírlapban jelennek meg 2007 őszétől 2008 tavaszáig. A pontos megjelenési időpontokról és a feldolgozandó témakörökről tájékozódhat, ha kattint.

Rádióműsoraink »

Rádióműsoraink a Civil Rádióban hallhatóak, kéthetente, csütörtök reggelenként. A pontos időpontokat és az aktuális témaköröket megismerheti, ha kattint.

Szakkepesites.hu - Minden az új OKJ szakmáiról »

Milyen új, eddig nem létező szakmákat szerezhetek meg? Milyen lehetőségeket nyújt a megújult Országos Képzési Jegyzék? Mit jelentenek a rész-szakképesítések, elágazások, ráépülések? Milyen előnyökkel jár a moduláris tananyag? Mindez megtudható a www.szakkepesites.hu honlapról.
Az új OKJ szakmái, szakképesítései »

Képzéskereső - Az első lépés az ideális képzéshez »

Vannak-e olyan képző helyek, iskolák, ahol már az új OKJ szerint indulnak a képzések? Hol szerezhetem meg lakóhelyem közelében a kiszemelt szakképesítést? Milyen feltételekkel kezdhetem ott meg tanulmányaimat? Mindezt megtudhatja a www.szakkepesites.hu rendszer Képzéskeresőjéből.
Képzések, tanfolyamok »