Az online verzióról

A SzakIránytű az újságcikkek és a rádióműsorok mellett egy fejlett online verziót is tartalmaz, ami  - kihasználva az internet nyújtotta lehetőségeket - bővebb és interaktívabb formában dolgozza fel az egész életen át tartó tanulás és a szakképzés aktuális kérdéseit.

Bővebb tartalom
Az online verzió jelentősen bővebb tartalommal jelentkezik, mint a Magyar Hírlapban megjelenő cikkek. Minden fejezetben olvashatók érdekességek, a különösen fontos vagy aktuális témákat pedig teljes részletességgel ismerheti meg az olvasó, a felhasználó.

Interaktív elemek
Oldalainkon számos interaktív elem található, amelyek szorosabban bevonják a felhasználót az ismeretszerzésbe, így segítik a fontos tudnivalók jobb rögzülését.

Linkek, kapcsolódási pontok
A SzakIránytű online verziójából minden olyan internetes rendszer közvetlenül elérhető, ami segítséget nyújt a képzés, a tanulás világában. Olvasóink, felhasználóink javaslatait is szívesen vesszük, ha olyan weboldalt ismernek, ami nem szerepel rendszerünkben, de a feldolgozott témákhoz kapcsolódik.

Fórumok
Felhasználóink akár egymással is megvitathatják az oldalon olvasottakat, feltehetik kérdéseiket a SzakIránytű szerkesztőinek, szakértőinek. A legfontosabb felmerült kérdések és válaszok bekerülnek a Gyakran ismételt kérdések közé, vagy (különösen fontos téma esetén) beépülhetnek akár a törzsanyagba is.

Archívum
Minden megjelent cikkünk és elhangzott rádióműsorunk elérhető weboldalunkról, így azok bármikor visszaolvashatók, visszahallgathatók maradnak.